OMÜ Kurupelit Kampüsü Karadeniz İleri Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Atakum / Samsun

OMÜ Ödül ve Teşvik Yönergesi Uyarınca KİTAM Yılın Kalite Ödülüne layık görüldü

04.03.2024

Üniversitemiz Ödül ve Teşvik Yönergesi Uyarınca Karadeniz İleri Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Yılın Kalite Ödülüne layık görüldü. OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende 2022 yılında farklı alanlarda verilen ödüller sahiplerini buldu.

2020 yılında akreditasyon yolculuğuna başlayan Merkezimiz 2022 yılında Çevre Ölçüm Analiz Birimi ile tüm süreçlerinin akreditasyonunu tamamlamış, 4 Eylül 2023 tarihinde ise mevcut akreditasyonunun devamlılığı yanında, yeni kurulan Mikrobiyoloji Biriminin de akreditasyonunu denetim sürecinde uygunsuzluk tespit edilmeden tamamlayarak önemli bir başarıya imza atmıştır. Türk Akreditasyon Kurumu tarafından 4 yıllığına akredite edilen Merkezimiz’ de tüm süreçler TS EN ISO/IEC 17025 standardı gereklilikleri ile uyumlu yürütülmektedir. Kalite yolculuğunu akreditasyon ve ödülle taçlandıran KİTAM, Üniversitemizde bulunan tüm araştırma altyapılarının görünürlüğünün arttırılması, ortak zeminde birleşmesi, birlikte hareket etmesi ve eş kalitede hizmet vermesini sağlamak üzere kurgulanan OMULABSİS otomasyonunun koordinasyonu da yürütmektedir.

Üniversitemizde kalitenin arttırılması için emek veren Merkezimiz çalışanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bilgi ve proforma talepleriniz için bizi arayabilirsiniz: