OMÜ Kurupelit Kampüsü Karadeniz İleri Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Atakum / Samsun

BAP projelerinde KİTAM analiz hizmetlerine ek maddi destek

17.11.2021

Bilimsel Araştırma Projelerinin başvuru şartları ve bütçe limitlerini içeren “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi ve Bilimsel Araştırma Projeleri Uygulama Yönergesi”nin  18.Maddesi, Üniversite Senatosunun 07.10.2021 tarih ve 2021/288 nolu kararı ile aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

Yapılan değişiklik kapsamında aşağıdaki belirtilen başlıklarda KİTAM’dan alınacak hizmetler genel bütçe dışında tutularak ek maddi destek sağlanmasına karar verilmiştir.

MADDE 18

Aşağıda yer alan Ar-Ge performans ölçütlerinden en az birini sağlayan yürütücüler proje üst sınırı 20T (40bin TL) olacak şekilde 1901-B kodlu projelere başvurabilirler. KİTAM’dan alınacak hizmetler için 1901-B kodlu projelere 6T (12bin TL) bütçe ilave edilebilir.

1904 kodlu Lisansüstü Tezleri Destekleme Programı Projelerinde bütçe üst sınırları 1904-A kodlu Yüksek Lisans Tez Projeleri için 5T’ dir (10 bin TL) ve KİTAM’dan alınacak hizmetler için bu projelere 1.5T (3bin TL) bütçe ilave edilebilir,

1904-B kodlu Doktora ve 1904-C kodlu Tıpta/ Diş Hekimliğinde/Veteriner Hekimlikte/ Eczacılıkta Uzmanlık Projeleri için 10T’dir (20bin TL) ve KİTAM’dan alınacak hizmetler için bu projelere 3T (6bin TL) bütçe ilave edilebilir.

1904 kodlu projeler için belirtilen bütçe üst sınırları yürütücünün aşağıda belirtilen Ar-Ge Performans Ölçütlerinden birini sağlaması durumunda 1904-A kodlu yüksek lisans projeleri için 10T’dir (20bin TL) ve KİTAM’dan alınacak hizmetler için bu projelere 3T (6bin TL) bütçe ilave edilebilir,

1904-B kodlu Doktora ve 1904-C kodlu Tıpta/ Diş Hekimliğinde/ Veteriner Hekimlikte/ Eczacılıkta Uzmanlık Projeleri için 20T’dir (40bin TL) ve KİTAM’dan alınacak hizmetler için bu projelere 6T (12 bin TL) bütçe ilave edilebilir.

Değerli proje yürütücülerinin belirtilen ek destekten faydalanabilmek için KİTAM birimleri ile iletişime geçebilir ya da  http://omulab.omu.edu.tr adresinden KİTAM analizleri ve fiyatları hakkında bilgi edinerek proforma fatura oluşturabilirler.

Bilgi ve proforma talepleriniz için bizi arayabilirsiniz: