KİMYA BÖLÜMÜ, HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ İSTİŞARE TOPLANTILARI

[:tr]KİTAM Müdürlüğünün 2018 yılı için planladığı istişare toplantıları 28.02.2018 tarihinde Kimya Bölümünde 28.03.2018 tarihinde Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinde ve 11.04.2018 tarihinde Ziraat Fakültesinde ilgili bölümlerden hocalarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantılarda katılımcı hocalarımız KİTAM’dan aldıkları ve almayı düşündükleri hizmetler hakkında görüş ve beklentilerini sunmuşlardır. KİTAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kemal Bilgin merkezde bulunan cihazlar hakkında bilgiler vererek alınabilecek hizmetler hakkında sunum yapmıştır.